Sunday, March 31, 2013

EMPAYAR LANGKASUKA NUSANTARA??

baru2 nie fb telah digemparkan oleh seorang hamba ALLAH yang telah mengaku dirinya adalah waris EMPAYAR LANGKASUKA NUSANTARA!!
actually nad founder terawal fb tue.. 
mase tue yg fren dgn beliau hanya sedikit..
dan selapas sahaja dia mengaku sebangai.. 
jeng.. jeng.. jengggggg



22 Mac 2013 Masihi

Alhamdulillah segala puji bagi Allah Tuhan sekelian alam,Solawat dan Salam ke atas junjungan Nabi Muhammad SAW serta Para-Para Sahabat SAW. Dengan izinAllah dan di atas petunjuk dan ilham darinya kepada Beta, setelah melalui proses pelbagai ujian dan memegang Amanat daripada Rasulullah SAW kepada Beta (22/04/2010) dan dengan Perintah dari Allah yangdi turunkan kepada Beta sebagai Mujaddid/Raja Utusan Allah Akhiruzaman Fasa 1 juga sebagai pengganti Nabi dan Rasul dengan ini Beta, TUANKU SULTAN RAJA MERONGMAHAWANGSA II@RAJA NUSANTARA@PEMUDA BANI TAMIM@SATRIO PININGIT@RATU ADIL@SULTAN KEDAH@YANG DIPERTUAN AGONG MALAYSIA@WHITE SPIRITUAL BOY yang di utuskan oleh Allah untuk memperbetulkan agama Allah(ISLAM) dan membawa umat kembali Tauhid dan Esa akan Allah serta Taat Kepada Rasul yang sebenar nya dan mengikuti jalan yang lurus dan kembali hidup dalam amalan kenabian dengan berpegang kepada AlQuran dan Sunnah Sunnah SAW sebagai amalan kehidupan seharian. Kepada Guru2 Mursyid, Baba2 Mursyid,Kiyai2 Mursyid,Ulama2 Mursyid,Habib2 Mursyid,Maulana2 Mursyid.Syeikh2 Mursyid yang menanti-nantikan kemunculan Beta selama ini, Beta ucapkan Assalamualaikum kepada tuan-tuan semua semoga kita di pertemukan oleh Allah dan bersama-sama Beta dalam perjuangan Akhiruzaman Fasa 1 ini dan menegakan serta mengibarkan Panji Hitam dari Timur yang di tunggu2 oleh umat untuk kebangkitan Islam kali ke II ini. Juga kepada pejuang2 sejati PANJI HITAM DARI TIMUR marilah bersama-sama Beta memperjuangkan Panji Hitam Dari Timur untuk menyediakan tapak Pemerintahan kepada ALMAHDI(IMAM MAHDI). Sekian dari Beta Tuanku Sultan Raja Merongmahawangsa II@Pemegang Panji Hitam AlMahdi. ALLAHUAKHBAR...ALLAHUAKHBAR...ALLAHUAKHBAR...


Beta boleh di hubungi di: Surau ALFalah, Kenari Apartment,Taman Melati,Setapak,Kuala Lumpur 
teros berbondong-bondong org menghantar fren request
and until now he having 3000++ fren (not less then 10 days after he make an announce)
WOWWWWW!!!

agak2 korang laa.. ape penerimaan korang??

keji & maki??
melihat dari jaoh??
berjumpa terus dengan hamba ALLAH ini??


untuk nad.. nad lagi suke ambil pendekatan melihat dari jao..
WHY???!!!
sebab..
bagi nad.. sebagai orang yang beragama islam
kite di tegah untuk memaki hamun, mengkeji dan menghina
kite kan org melayu yang beragama islam..
org melayu penuh dengn sopan santun, lemah lembutnye dan tolak ansurnye
saya hendak tanye anda, anda dan anda sekalian
adakah dengan menghina itu kite dapat sedarkan beliau??
yeeee!! tepat sekali!!
jawapannye tidak!!

mungkin disebabkan sudah terlalu ramai yang mengaku itu dan ini..
so penerimaan orang sekarang memang macam itu
nad memang tak hairan
tapi lama kelamaan, nad bertambah meluat pulak dengan org2 yg takde adab nie
cakap sesedap rase demo je... erghh!! jijik tau dak..
kalo rase tak puas hati g jumpe beliau teros
ape kejadahnye maen2 kutuk2 org tue
sekali ditakdirkan betol ape yg beliau ckp tue..
baru tercungap2 korang.. (emo lak hahahahhaa)
korang cakap muke die tak de nur..
korang tahu ke org yg ade nur muke die mcm mane??
kite nie.. kalo hati tak bersih.. mmg takkan dapat trace..
sdg kan nad pown tak pasti.. korang dengan yakin dan pasti menghina beliau
bak kate org "don't judge a book by its cover" hooo.. mai dah pepatah die

nad nak bg satu situasi lakan..

korang jumpe 2 orang yang sangat berbeze

orang pertama
org yg selalu pergi masjid, pakai serban, pakai jubah, kulit putih, ade tanda di dahi
(korang nampak ape kebaikan die buat)

org ke dua
orang nie tak rajin pown g masjid tapi cukup 5 waktu, pakaian sempoi, org berkulit gelap, dan amal jariah die kite tak tahu, dan berbakti pade ibu bapa,
 (tp korang tak nampak ape kebaikan die buat)

nad pasti la.. korang akan ckp org pertame ade nur di muke beliau.. 
Y??
sudah terang lagi bersuluhkan.. org kedue korg tak perasan ape2 pown..

sedangkan diri kite sendiri belom pasti dapat mengenal dajjal inikan pula mengenal hamba utusan ALLAH
sebab tue mase akan datang..
pengikut DAJJAL lagi ramai dari pengikut IMAM MAHADI
waloupun masu tue imam mahadi dah announce die lah imam mahadi
sebab ??
tanya hati kite
adakah kite yakin suci, putih sepenuhnye??
(nad pernah terbace hanye org yang beriman dapat melihat tulisan kafir di dahi dajjal)
mane lah tahu mase tue kite akan nampak reverse character..
dajjal yg kite lihat adalah seolah-olah org baek
dan imam mahadi yg kite lihat adalah seolah-olah org jahat
haaaaaa.. time tue la hati kite yg akan memberi petunjuk..


uih.. panjang lak nad bercelotoh.. ok lah cukup sampai disini.. fikir2kan lah yer..
^_^

adios labuci!!






4 comments:

  1. camner nad bleh tau dia berjumpa dengan Rasullulah dan Allah terus... cuba baca amanat dia.... Macam nabi plak mengaku dapat perintah (wahyu) dari Allah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane la nad nak tau die jumpe or tak.. yg atas tue nad kopi pasta je dari amanat die mane FB die masih ujud.. hahahaa

      Delete
  2. nad tau tak... imam mahdi tu ada pendapat mengata dicipta puak syiah (diorang percaya imam mahdi)... tp yg pasti Allah menjanjikan Nabi Isa Alaihissalam yg akan turun mengalah dan membunuh Dajjal Laknatullah, memperbetulkan agama junjungan kita MUHAMMAD SAW dan memerintah dengan adil, saksama dan sejahtera selama beberapa puluh tahun sebelum wafat dan manusia kembali mungkar kepada Allah sebelum diturunkan kiamat...

    Wallahualam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhhh.. yang pasal imam mahadi watak rekaan puak syiah tue first time nad dengar.. heeeee.. ye laa.. selame nie belaja kat sekolah agame tak pernah terdengar pulak pasai tue.. tapi kemungkinan tue mungkin ade.. susah zaman sekrang nie kite nak cari maklumat yang betol.. lagi pown nad belom masuk proses mengkaji lagi.. insyaallah suatu hari nanti.. ^_^

      Delete